Veterinaris de TV3

Sortim a TV3!!!

Hem estrenat una nova temporada de la popular sèrie Veterinaris, que s’havia deixat d’emetre l’any 2004 i que ara torna amb nous capítols. Una de les localitzacions de la nova temporada és a Assistència Veterinària de Vic. La cadena catalana va triar aquest lloc per diversos motius: unes instal·lacions modernes i àmplies i l’atenció de tot tipus de casos, des dels més senzills fins als més complicats que requereixen internar l’animal i mantenir-lo en observació.

5ª temporada: capítol 56

 

Comencem la cinquena temporada amb la Lula, un cadell dàlmata de dos mesos, que venia amb un buff al cor. Li vàrem practicar una ECOCARDIOGRAFIA, que ens va donar el següent diagnòstic: Hipertròfia ventricular concèntrica degut a un increment de la post-càrrega, secundari a una estenosi aòrtica.

Aquesta malformació pot donar problemes immediats i/o durant el primer any i mig de vida, o bé l’animal pot tenir un creixement totalment normal. Un cop fets els primers controls, vàrem veure que la Lula evolucionava la mar de bé, i no va caldre cap tipus de tractament complementari.

 

 

5ª temporada: capítol 60

 

 

Assistim al part de la Dana, una pastor alemany i coneixerem el cas de la Nina, una Shitzu amb un Shunt porto-sistèmic.

 

 

 

 

 

5ª temporada: capítol 65

 

En aquest capítol recordem l’història de la Nina una yorkshire de 13 anys amb molt de caràcter que degut a una infecció greu per excés de sarro a les dents, ha de ser sotmesa a una mandibulectomia.

 

 

 

 

 

5ª temporada: capítol 66

 

 

El Samsó és un bulldog anglès amb la sindrome del braquicefàlic, és a dir, degut a la seva conformació anatòmica, no respira bé. La Marta quirurgicament li fa una resecció del paladar tou i una major obertura de les narines.