App MiVeterinario

Ja has accedit a la pàgina web o l’aplicació mòbil de la teva mascota?

 

Mi Veterinario.com és l’àrea privada de la teva mascota a través de la qual podràs rebre notificacions de cites i recordatoris del teu veterinari (vacunes, tractaments…), conèixer les últimes notícies, promocions, curiositats i consells importants per a la teva mascota, a més de tenir controlades totes les seves dades.

 

Pots accedir a la informació a través de la pàgina web (miveterinario.com) o bé a través del mòbil amb l’App Mi Veterinario (disponible a Apple Store i Google Play).

Mi Veterinario.com és un espai privat on nom és tu pots accedir amb el nom d’usuari i la contrasenya. Pots demanar les teves dades d’accés a través del correu electrònic assistenciavet24h@gmail.com, al telèfon 93 885 22 64 o bé al centre veterinari.

Si tens qualsevol consulta no dubtis posar-te en contacte amb nosaltres!

Amb Mi Veterinario tindràs Assistència Veterinària més a prop.

Esperem que t’agradi!