CLINICA CAT AMABLE AMB ELS GATS

Aquest any 2019, hem ampliat i millorat les nostres instal·lacions i les hem adaptat a les necessitats felines. Això ens ha permès obtenir l’acreditació de clínica amable amb els gats (CAT FRIENDLY CLINIC) i ens col·loquem com la primera clínica veterinària a la comarca d’Osona en obtenir aquesta acreditació.

El programa de clínica amable amb els gats ha sigut desenvolupat per la ISFM (International Society of Feline Medicine), la major organització benèfica en defensa dels gats.

D’acord amb el programa, les clíniques amables amb els gats han d’assolir uns criteris mínims pel que fa a instal·lacions, tracte amb els gats, serveis i actitud dels professionals per reduir al màxim l’estrès dels gats. Entre els criteris cal destacar:

– Sala d’espera separada de gats i gossos.
– Gàbies d’hospitalització amb una grandària mínima i amb material específic per a gats
– Consultes felines mínim de 30 minuts
– Veterinaris especialistes en medicina felina

 

A Assistència Veterinària, hem aconseguit l’acreditació de clínica amable amb els gats de nivell PLATA i l‘Ariadna Pujol, especialista en medicina felina, ha estat acreditada per la ISFM com la defensora dels gats del nostre hospital. Amb això volem garantir que les visites a la clínica siguin una experiència el menys estressant possible, tant per als gats com per als seus propietaris.

Si voleu més informació de la iniciativa Cat Care For Life i les clíniques amables amb els gats, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.catfriendlyclinic.org.